Back to All Events

DRINK TEA AND MAKE FRIENDS!

HJÄRTLIGT VÄLKOMNA PÅ TEMEDITATION I FULLMÅNEN!

Näst efter vatten är te den vanligaste drycken i världen.
Faktum är att om man tänker på det så har nästan alla länder någon form av tetradition. Te som man dricker för att värma kroppen på morgonen eller när man kommer hem efter en lång resa, som afternoon tea eller att bjuda gästerna när de är på besök och alla andra otaliga sammanhang då det dricks te.

En dryck som värmer våra hjärtan och öppnar för stillhet så att vi kan möta oss själva och varandra. I denna underbara, fantastiska process som vi kallar livet!

"Come, let us have some tea and continue to talk about happy things.
-Chaim Potok
______________________________________________________
SESSIONER
TIDIG 06.30-08
SENARE 08.30-10

DONATION
från 150kr/pers (100kr om du också går på yoga hos mig)

Jag serverar te, du behöver inte ta med något.
Vi kommer sitta på golvet, kläder som tillåter det rekommenderas. Bolster, kuddar och filtar finns om man behöver. 
Sessionen tar ungefär 1h, men man kan stanna kvar en stund efter det om man vill.
______________________________________________________

"We call i 'tea' and then think that it moves when the pot is picked up. But if you look at a small sproutning tea plant, that is 'tea'. When it grows into a large bush it is also 'tea'. The tea leaves that are plucked are 'tea', as is the final processed leaf we take home. The liquor in the cup is also 'tea'. Actually in truth, 'tea' is not a thing at all; IT IS A PROCESSS!
You could devide any of these stages into infinite parts intellectually, though in reality they are a single continuum from sprout to liquor. And this process of 'tea' could not exist without the process we call 'sun' -burning, glowing radiant explosions of countless hydrogen atoms; or the processs 'man' -the one who forms it all; the one who names it."
-Aaron Fisher ur Zen & Tea One Flavor

Earlier Event: March 1
MAGNIFIKA MARSMYS
Later Event: May 1
GATHERING