Back to All Events

INTROKURS


  • ESTER &ADÈLE 22 Sankt Paulsgatan Stockholm, Stockholms län, 118 48 Sweden (map)

INTRODUKTION TILL ASHTANGAYOGA MYSORESTYLE
12-14 FEBRUARI


EN FANTASTISK HELGINTENSIV FÖR ALLA, SOM GÅVA TILL DIG SJÄLV ELLER EN VÄN!

OM KURSEN
För dig som aldrig har provat ashtanga yoga tidigare, mest har gått på ledda klasser och är lite nyfiken på mysorestyle (självständig träning) eller om du behöver en repetition av grunderna. Utöver det vi gör på mattan kommer vi att gå igenom yogans historia och lite av dess filosofi samt kort om vad som är specifikt för ashtangayogan. För att alla ska få ut så mycket som möjligt av kursen är deltagarantalet begränsat till 12 personer på helgkursen. I samband med kursen har du som deltar 10% rabatt på ett yogakort.

VAD KOMMER VI ATT GÖRA PÅ YOGAMATTAN? 
Vi kommer att gå igenom de tre nycklarna till yogan nämligen andningen, muskellåsen och blickfokuseringspunkterna. Solhälsning A + B, några stående och sittande rörelser samt en enklare avslutningssekvens. En blandning av ledda klasser och träning på egen hand (Mysorestyle), efter kursen har du en yogaträning att utgå från på morgonmysore.

SCHEMA:
FRE: 19.15-21 Presentation och introduktion av grunderna. 
LÖR: 10-12 Repetition av fredagen och vi vandrar vidare i sekvensen av rörelser. 
SÖN: 8-10.30 Mysorestyle - yoga på egen hand, öppen klass.

Maila mig på kinga@yogabodhi.se för att anmäla dig eller om du har några frågor.
Anmälan är bindande.

PRIS 600kr
BG 652-1314
(Skriv ditt namn i meddelanderaden) 
Pengar tillbaka, enbart mot läkarintyg.

Varmt välkomna! 
/Kinga

Later Event: February 22
TEMEDITATION